Fysiotherapie Maasstaete
Kerkeland 9F
6651 KN Druten

T| 0487-512764
F| 0487-517984
E| info@fysiodruten.nl

Home

Onze missie
Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar cliënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysiotherapie Maasstaete onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, innovatie, flexibiliteit en specifieke deskundigheid. Al onze fysiotherapeuten zijn erkend en geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

Onze praktijk is een stabiele en succesvolle organisatie met een jarenlange uitstekende staat van dienst en bekend bij alle ziekenhuizen in de omgeving. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst.

Kwaliteit

Fysiotherapie Maasstaete werkt aan kwaliteit door producten te onderbouwen met best evidence based protocollen en richtlijnen. Zij wil voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen.
Voor klachten is Fysiotherapie Maasstaete aangesloten bij de klachtenregeling van de brancheorganisatie (KNGF). Lees meer over de klachtenregeling.

Bejegening
U mag ervan uitgaan dat iedere medewerker van Fysiotherapie Maasstaete u met respect bejegend en u ontvangt als een goed gastheer/gastvrouw. Wij houden rekening met uw privacy zoals dat is vastgelegd in ons privacyreglement.

Samenwerking
De beste word je nooit alleen. Speerpunt nummer één in onze organisatie is het zoeken naar samenwerking zowel in de eerste als in de tweede lijn (ziekenhuizen). Om die reden nemen wij deel in diverse lokale en landelijke netwerken. Lees meer over de netwerken.

Toegankelijkheid

Wij kennen geen wachtlijst! Naast het behandelen op verwijzing is Fysiotherapie Maasstaete ook direct toegankelijk, u mag uzelf verwijzen. Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Openingstijden
De praktijk is geopend:
van maandag tot en met vrijdag van 7.45 uur tot 19.30 uur,
op zaterdag en zondag alleen op afspraak.