GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN DECEMBER

Maandag 26 december: GESLOTEN i.v.m. Tweede Kerstdag

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2023!


ONS CORONABELEID:

  • Gebruik een eigen badhanddoek
  • Blijf thuis bij klachten
  • Met een negatieve zelftest mag je naar de praktijk komen maar geef dit van tevoren (telefonisch) aan en draag een mondkapje.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in onze praktijk. Daarom staat het vrij om een mondkapje te dragen als je dat wenst. En geef gerust aan wanneer je het prettiger vindt als de therapeut ook een mondkapje draagt of als je toch liever wat meer afstand tot elkaar wilt hebben. Wij respecteren ieders keuze.


VACATURE MANUEEL THERAPEUT PER DIRECT

Wij zoeken per direct een manueel fysiotherapeut (CKR geregistreerd Manuele Therapie), eventueel in opleiding, voor 20 – 24 uur in de week met in de toekomst mogelijkheid tot uitbreiding. Binnen de praktijk vinden we samenwerken zowel intercollegiaal als met verschillende disciplines erg belangrijk.

Ben jij enthousiast, ondernemend en flexibel en wil je werken in een groot team van fysiotherapeuten? Dan ontvangen we graag je reactie en CV via administratie@fysiodruten.nl. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Niels Werkhoven of Özkan Karahan.


VACATURE KINDERFYSIOTHERAPEUT (EVT. IN OPLEIDING) PER DIRECT

We zoeken per direct een ambitieuze kinderfysiotherapeut, eventueel in opleiding, voor 16 - 24 uur in de week (uren in overleg). Je werkt samen met een ervaren collega kinderfysiotherapeut. Met nadruk vragen wij ook kinderfysiotherapeuten in opleiding te reflecteren op deze vacature. Wij bieden dan begeleiding en supervisie.

Je wordt onderdeel van een ambitieus team. Wij bieden een fijne werkomgeving met een kinderbehandelkamer, een oefenzaal met directe toegang tot een kunstgrasveld. Werkdagen en werktijden kunnen in overleg worden afgestemd.

Wat vragen we van jou? Een enthousiaste kinderfysiotherapeut, eventueel in opleiding. Je beschikt over een HBO diploma fysiotherapie en je bent BIG geregistreerd. Je werkt graag in een team. Daarnaast ben je goed in het onderhouden van contacten en netwerken. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Niels Werkhoven of Özkan Karahan.
Heeft u vragen?

Bel ons op:
0487 - 51 27 64

Stuur ons een bericht
info@fysiodruten.nl

Over ons

Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar patiënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysiotherapie Maasstaete

Persoonlijke behandelingen

U krijgt een volledig persoonlijke behandeling.

Geregistreerde therapeuten

In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Ervaren personeel

Onze therapeuten zijn specialistisch opgeleid en geregistreerd.

Toegankelijke praktijk

Onze praktijk is laagdrempelig en goed bereikbaar.

Netwerk van professionals

Wij werken samen met professionals voor uw gezondheid.

Therapie doelen

Met u stellen we doelen om het gewenste resultaat te halen.

Maak kennis met ons team

Conny Oerlemans

Bekkenfysiotherapeut


Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten in het buik-, bekkenbodem- en lage rug gebied.

Lees meer  

Evelien Buitenhuis

Oedeemfysiotherapeut


Evelien is oedeemfysiotherapeut en richt zich daarnaast op oncologische fysiotherapie, neurologische klachten en handtherapie.

Lees meer  

Fenna Beumeler

Oedeemfysiotherapeut


Fenna is oedeemfysiotherapeut en richt zich daarnaast op algemene fysiotherapie en dry needling.

Lees meer  

Fieke Willems

Fysiotherapeut


Fieke is gespecialiseerd in Parkinson, orthopedische revalidatie, knie- en schouderklachten.

Lees meer