Onze missie

Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar patiënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysiotherapie Maasstaete onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, innovatie, flexibiliteit en specifieke deskundigheid. Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister) en zijn BIG-geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De ergotherapeut staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Beide registers zijn openbaar.

Onze praktijk is een stabiele en succesvolle organisatie met een jarenlange uitstekende staat van dienst en bekend bij alle ziekenhuizen in de omgeving. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst.

Kwaliteit

Fysiotherapie Maasstaete werkt aan kwaliteit door producten te onderbouwen met best evidence based protocollen en richtlijnen. Wij willen voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen.
Voor klachten is Fysiotherapie Maasstaete aangesloten bij de klachtenregeling van de brancheorganisatie (KNGF). Lees meer over de klachtenregeling.

Bejegening

U mag ervan uitgaan dat iedere medewerker van Fysiotherapie Maasstaete u met respect bejegend en u ontvangt als een goed gastheer/gastvrouw. 


Privacy-verklaring

We hechten veel waarde aan uw privacy. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij een privacy beleid.

Hieronder beschrijven we hoe we omgaan met uw gegevens in geval van:

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Samenwerking

De beste word je nooit alleen. Speerpunt nummer één in onze organisatie is het zoeken naar samenwerking zowel in de eerste als in de tweede lijn (ziekenhuizen). Om die reden nemen wij deel in diverse lokale en landelijke netwerken. Lees meer over de netwerken.

Toegankelijkheid

Wij kennen geen wachtlijst! Naast het behandelen op verwijzing is Fysiotherapie Maasstaete ook direct toegankelijk, u mag uzelf verwijzen. Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.Heeft u vragen?

Bel ons op:
0487 - 51 27 64

Stuur ons een bericht
info@fysiodruten.nl

Over ons

Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar patiënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysiotherapie Maasstaete

Persoonlijke behandelingen

U krijgt een volledig persoonlijke behandeling.

Geregistreerde therapeuten

In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Ervaren personeel

Onze therapeuten zijn specialistisch opgeleid en geregistreerd.

Toegankelijke praktijk

Onze praktijk is laagdrempelig en goed bereikbaar.

Netwerk van professionals

Wij werken samen met professionals voor uw gezondheid.

Therapie doelen

Met u stellen we doelen om het gewenste resultaat te halen.

Maak kennis met ons team

Conny Oerlemans

Bekkenfysiotherapeut


Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten in het buik-, bekkenbodem- en lage rug gebied.

Lees meer  

Desiree van den Boom

Manueel therapeut


​Naast manuele therapie is Desiree gespecialiseerd in schouder- en rugproblemen.

Lees meer  

Evelien Buitenhuis

Oedeemfysiotherapeut


Evelien is oedeemfysiotherapeut en richt zich daarnaast op oncologische fysiotherapie, neurologische klachten en handtherapie.

Lees meer  

Fieke Willems

Fysiotherapeut


Fieke richt zich met name op orthopedische revalidatie, knie- en schouderklachten en TENS.

Lees meer