Niels Werkhoven

Fysiotherapeut / praktijkhouder


Niels is als fysiotherapeut gespecialiseerd in behandelingen bij oncologische fysiotherapie, COPD, Claudicatio, hartrevalidatie en revalidatie na COVID-19.


Niels Werkhoven is geboren in Nijmegen. Daar heeft hij zijn hele jeugd gewoond. Zijn hobby’s zijn sporten, films kijken en reizen. Hij woont met zijn vriendin en kinderen in Druten.


In 2004 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Sinds 2008 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Maasstaete.


Niels is geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens heeft hij in 2010 de opleiding arbeidsfysiotherapie aan de Hogeschool Fontys in Eindhoven afgerond.


Hij is actief in de stuurgroep van het COPD expert netwerk regio Nijmegen. Dit netwerk bestaat uit fysiotherapeuten werkzaam in de regio Nijmegen. Binnen dit netwerk zijn ook een aantal ziekenhuizen opgenomen zoals CWZ en Dekkerswald.


Naast het COPD netwerk neemt hij ook deel aan het ClaudicatioNet, een netwerk van ziekenhuizen en deelnemende fysiotherapeuten voor de behandeling van claudicatio. Vanuit de ziekenhuizen en huisartsen worden patiënten specifiek doorverwezen naar deelnemende fysiotherapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet. 

Niels heeft in 2015 de masterclass Oncologie afgerond en daarbij cursussen van het Nederlands Paramedisch Instituut (NPI) gevolgd. Tevens is hij voorzitter van Oncologie Fysiotherapie Nijmegen, een groep fysiotherapeuten die zich buigen over de oncologische zorg in de regio Nijmegen. 


Ook heeft hij een speciale bijscholing gedaan voor het behandelen van patiënten die COVID-19 hebben doorgemaakt en hen te begeleiden bij de revalidatie.


Per 1 januari 2020 vormt hij samen met Özkan Karahan een maatschap en samen voeren zij het management van de praktijk. 


BIG-registratie: 49062261504


Heeft u vragen?

Bel ons op:
0487 - 51 27 64

Stuur ons een bericht
info@fysiodruten.nl

Over ons

Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar patiënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysiotherapie Maasstaete

Persoonlijke behandelingen

U krijgt een volledig persoonlijke behandeling.

Geregistreerde therapeuten

In het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Ervaren personeel

Onze therapeuten zijn specialistisch opgeleid en geregistreerd.

Toegankelijke praktijk

Onze praktijk is laagdrempelig en goed bereikbaar.

Netwerk van professionals

Wij werken samen met professionals voor uw gezondheid.

Therapie doelen

Met u stellen we doelen om het gewenste resultaat te halen.

Maak kennis met ons team

Conny Oerlemans

Bekkenfysiotherapeut


Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten in het buik-, bekkenbodem- en lage rug gebied.

Lees meer  

Evelien Buitenhuis

Oedeemfysiotherapeut


Evelien is oedeemfysiotherapeut en richt zich daarnaast op oncologische fysiotherapie, neurologische klachten en handtherapie.

Lees meer  

Fenna Beumeler

Oedeemfysiotherapeut


Fenna is oedeemfysiotherapeut en richt zich daarnaast op algemene fysiotherapie en dry needling.

Lees meer  

Fieke Willems

Fysiotherapeut


Fieke is gespecialiseerd in Parkinson, orthopedische revalidatie, knie- en schouderklachten.

Lees meer